La Viet Coffee

8.41002 reviews

Address

191 Đường Hai Bà Trưng Vietnam, Phuong 6, Ho Chi Minh City

Phone

+84889209977

Is this your business?

Manage this listing for La Viet Coffee.

Add Photos
Photo of cafe La Viet Coffee taken by jennifereats
Photo of cafe La Viet Coffee taken by jennifereats

2 Reviews

Write a review for La Viet Coffee

1 review · 4 months ago

Tôi là người Sài Gòn, nhưng lại biết đến LA VIET từ Đà Lạt. Khi quay về SG, tôi đã tìm đến Là Việt để tìm hiểu. Nếu ở ĐL là một LA VIET yên tĩnh để nhâm nhi tách cafe, đọc những tờ tạp chí về cafe, thì ở SG, tấp nập hơn, với những bạn trẻ, người trò chuyện, người làm việc... Dù là yên tĩnh hay nhộn nhịp với đúng tính cách năng động của người SG, tôi đều có một tình cảm riêng đối với LA VIET, TINH TẾ. Quan trọng nhất vẫn là CAFE. Tôi thích hương vị nơi đây mang lại. À, và Trà Trái Cây tại đây, một món tôi luôn gọi thêm uống sau đó. Sài Gòn nhớ Đà Lạt!

111 reviews · 10 months ago

We were recommended to try this place by one of our regular baristas in Sydney, who happens to be Vietnamese. It’s a place that looks like good coffee places look all around the world: Minimalist design, concrete floor, light wood tables, staff who care about coffee, customers (except us) all aged under 30. The place is also literally cool because it’s air conditioned, which is a lovely bonus in Ho Chi Minh City. My double ristretto was good, and the barista didn’t need me to explain what it was. My companion’s cold drip was also good.

Popular cafes nearby

Loading

Cookies help us optimize your experience. By continuing, you accept our Privacy Policy and Terms of Conditions. Learn more